Mi az a Partner Program?

A Tai Chi Emporium Partner Program lehetőséget ad arra, hogy elhelyezz egy vagy több, ránk mutató linket a honlapodon, blogodon, vagy akár a közösségi média profilodon.

Aki a Te linkeden keresztül talál a Tai Chi Emporiumra, és előfizetőnk lesz, annak minden vásárlása után részesedést fizetünk Neked.


Kiket várunk elsősorban?


A Partner Program tagjai leginkább webfelülettel (honlap, blog, közösségi média, stb.) rendelkező bioboltok, életmód-magazinok, utazós blogok, egészséggel kapcsolatos weboldalak, spirituális emberek, illetve a Tai Chi Emporium szellemiségéhez, témáihoz közel álló, számlaképes cégek és magánszemélyek lehetnek.


Hogy működik a Parter Program?

 1. Regisztrálj a Tai Chi Emporium felületén.

 2. A regisztrációnál megadott email címedről írj egy levelet a taichiemporium.marketing@gmail.com címre! A levél tárgya ez legyen: „Partner Program”. Küldd el nekünk a webes felülete(i)d linkjét (weboldal, blog, közösségi média oldal, stb.), ahol meg kívánod jeleníteni a Tai Chi Emporiumot!

 3. Mi küldünk Neked egy személyre szóló linket, ami csak a Tiéd. Ezt el lehet helyezni bármilyen webes felületeden. Az ezen a linken keresztül érkező tagjaink összes előfizetéséből részesedés jár Neked. Sőt! Nemcsak az első havidíjból, hanem „örökkön-örökké”, amíg csak van a Tai Chi Emporium.

 4. Promotáld a Tai Chi Emporiumot. Hogy hogyan? Írj rólunk néhány kedves szót, tegyél ki egy-egy képet, amiről úgy gondolod, hogy a látogatóid figyelmét felkelti. Rendszeres megjelenéssel több bevételt érsz el.

  Mindehhez van néhány tippünk:
  Egyszerűen kirakni a linket az oldaladra, és várni, hogy jöjjön a bevétel ez is egy lehetőség a passzív jövedelemszerzésre, de ennél szerintünk van jobb mód is.
  Amikor promotálni akarod a Tai Chi Emporium oldalára mutató linket, ugyanazokat a marketing-eszközöket használhatod, amelyeket minden más esetben is: gomb, vagy csak link a webhelyeden, keresőoptimalizálás, blogbejegyzések, videók, podcast, közösségi média posztok és üzenetek, hirdetés, stb. Amiről úgy gondolod, hogy a legtöbb bevételt hozza Neked.

 5. A jutalékod növekedését követni tudod a személyes profilodban, a „Pénzügyi jelentések” fül alatt.

 6. Mindig, amikor elérsz egy 10.000 Ft összeghatárt, és jónak látod, küldhetsz egy emailt, amiben kéred, hogy fizessük ki Neked a jutalékodat, amit banki átutalás formájában küldünk.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Partner Programmal kapcsolatos

 • Mennyi a részesedés?

  30% minden egyes befizetés után, tehát – mivel a Tai Chi Emporium tagjai megadott időközönként fizetnek tagdíjat – rendszeres bevételed egyre nő.

 • Mikor történik a kifizetés?

  Amikor személyes "Partner Program Profilodban" látod, hogy elérsz egy minimum 10.000 Ft-os összeghatárt, küldj egy emailt, és mi 30 napon belül átutaljuk a jutalékod.

 • Számlaképesnek kell-e lennem?

  Igen.

 • Kötünk-e szerződést?

  Igen.

 • A szerződést jogomban áll-e bármikor felbontani?

  Igen, a szerződést bármelyik fél indoklás nélkül felbonthatja. A Tai Chi Emporium köteles a szerződés ideje alatt generált jutalékot a Partnernek kifizetni.