Oktatóink

Folyamatosan növekvő számú tanfolyamainkat a legkiválóbb oktatók tartják - legyen az bármilyen témakör: Tai Chi, Chi Kung, meditáció, kínai medicina, vagy bármi más.

Az alapító Bán Lilla, kétszeres Tai Chi világbajnok, többszörös nemzetközi díjakat nyert filmrendező, két ifjú hölgy büszke édesanyja. Lilla hét éven át élt Ázsiában – Kínában és Hongkongban – hogy a legmagasabb szinten álló mesterektől tanuljon harcművészetet és keleti filozófiát. Öt évesen ismerkedett meg a karatéval, később különböző kungfu-irányzatokban mélyedt el. Végül a Tai Chi-ban találta meg a kiteljesedést. Tanára volt többek közt Duan Zhi Chao Tai Chi mester, Shi De Chao Shaolin harcos szerzetes, Shi De Yang Shaolin nagymester és Chen Zheng Lei Tai Chi nagymester. Együtt tanult a legendás Shaolin Templom harcos szerzeteseivel, és azon kevés fehér ember közé tartozik, akiknek megadatott, hogy tradicionális taoista templom falai közt élhetnek. Kínai tanulmányai után Hongkongban élt, ahol életet adott két kislányának. Itt kezdett el rövidfilmeket rendezni. Egy Paulo Coelho bestseller-író által hirdetett nemzetközi filmes versenyen több mint 6000 pályamű közül a győztes csapatba került az alkotása – ezekből a kisfilmekből vágták össze „A portobellói boszorkány” című nagyjátékfilmet, mely több díjat nyert a Római és a Berlini Filmfesztiválon. Lilláról bővebben a www.banlilla.com oldalon lehet olvasni.
Filóci Mihály számtalan harcművészeti verseny győztese és dobogós helyezettje az országos szinttől a világbajnokságokig. Fiatal kora óta mélyen foglalkozik a keleti tudományokkal. A kemény és lágy harcművészetek, továbbá a modern akrobatika rendkívül magas szinten álló gyakorlója. Szakterületei ezeken kívül a gyógymasszázs, kínai masszázs, manuálterápia, fascia disztorzió kezelés, tape, flossing, köpöly kezelések kombinációi. Rendszeres látogatója a kínai, Hubei tartomány béli Wudang hegység iskoláinak, ahol többek között Tai Chi-t, Chi Kung-ot, meditációt és tradicionális kínai medicinát gyakorol. Jelenlegi mesterei között tisztelhetjük Yu Li Nagymestert, aki maga is a Wudang Hegységből hazánkba érkezett, elismert tanító. Mindezeken felül kaszkadőri pályafutása is sikeres - egyre több nagy hollywood-i és magyar alkotásban találkozhatunk vele.